Valhallas værdigrundlag

Valhalla har den holdning at alle mennesker har krav på respekt. Alle har brug for at tage ansvar for deres eget liv og vi tror på, at frihed under ansvar fungerer bedst.

Vi tror på, at alle har evnen til at udvikle sig, når de for de rette betingelser. Vi lægger vægt på fællesskabet, for ingen skal gå vejen alene. Vi har et roligt og trygt miljø, hvor der er plads til forskellighed og individuelle hensyn. Omgangstonen er ordentlig – også, når vi er uenige.

Vi skal kunne øve os med hinanden i et trygt miljø. Her ser vi bag adfærden og ved, at fordi vi bare er mennesker laver vi fejl. De fejl arbejder vi med og vokser af.

 

Tilbagefald kan ske, og vi skal blot være åbne overfor det.

Det er vigtigt at opleve, at man vokser og udvikler sig ved at stå ved sig selv og tale om det vanskelige. Den mulighed vi i et miljø, hvor der bliver sat grænser uden, at der bliver brugt destruktive angreb eller kritik. Vi tror, at alle  har fortjent, mere end blot én chance.

Vi vil den høje faglige standard og grundhed i behandlingen. Derfor er personalets faglige og personlige udvikling trivsel afgørende. Vi brænder for opgaven og tager ansvar for ikke at brænde ud.

Når vi sammen sætter rammerne for en omsorgsfuld kontakt og vejledning, trives vi og vægter medmenneskelighed, positivitet og trivsel.