Medarbejdere

Tina Autrup

Leder

Tina er startet som leder i Valhalla i efteråret 2022. Hun har en årelang baggrund som behandler og faglig leder i den kommunale rusmiddelbehandling, både som myndighed og som udfører.

Tina er uddannet afspændingspædagog, voksenpædagog og kognitiv rusmiddelbehandler. Derudover har hun flere efteruddannelser i bl.a. Rollen som mellemleder, Den motiverende Samtale, Åben Dialog, dobbeltdiagnosebehandling og meget mere.

”Det er vigtigt for mig, at vi ser mennesker frem for diagnoser. Alle vores beboere har deres at slås med, både i form af rusmiddel-problematikker, psykiatriske diagnoser og omsorgssvigt. Det er vigtigt for mig, at Valhalla er et sted for det hele menneske, hvor vi er bevidste om, at det er beboeren, der er ekspert på eget liv.”

Katja Wiell

Medarbejder

Katja blev ansat på Valhalla i marts 2020, som vikar ved siden af sit studie. Fra marts 2021, blev Katja fast ansat som kontaktperson for Valhallas unge.

Katja er uddannet pædagogisk assistent og har mange års erfaring indenfor arbejdet med børn og unge. Katja har blandt andet arbejdet som støtteperson for børn med diagnoser som ADHD. Der udover er Katja uddannet misbrugs konsulent og har foruden erfaringen i at arbejde med misbrugere tilegnet sig viden om blandt andet mentalisering.

”Jeg brænder for at hjælpe og støtte de unge i deres udvikling, til en dag at komme ud og stå på egne ben. For mig er det vigtigt at være anerkendende og nærværende i mit arbejde, at arbejde motiverende og inkluderende, samt at møde de unge i øjenhøjde, for at kunne danne den gode relation. Det vigtigt at se selv de små fremskridt og huske på at alle de unge kommer med hver deres bagage. Det at se de unges udvikling fra de kommer ind af døren til de skal videre, det gør det hele værd her hos Valhalla”.

Jeena Eliasen

Medarbejder

Jeena har været ansat på Valhalla siden 2018.
Hun har tidligere arbejdet med salg og service, i turistindustrien, med ansættelse i udlandet.
Her har hun haft mellemleder stillinger og senest har hun arbejdet som HR-manager i et firma i København.

”I mit arbejde på Valhalla er jeg med til at præsentere og motivere de unge for forskellige interesser og aktiviteter. Det bedste ved arbejdet er at se hvor arbejdsomme og engagerede de unge er, når de har fundet noget de brænder for”

Andreas Johansen

Kontaktperson

Andreas er uddannet socialpædagog og har flere års erfaring indenfor arbejdet med udsatte unge og vokse.
Andreas har blandt andet arbejdet som kontaktperson på forskellige forsorgshjem i København og med mennesker med udviklingshæmning, i eget hjem.  

 

Jeg bestræber mig altid på at yde 100% af mig selv, i arbejdet med mennesket. Jeg går glad på arbejde velvidende jeg kan bidrage, støtte og/eller hjælpe den unge videre til et bedre sted i livet. Jeg har erfaring med at skabe en god relation til den unge, med henblik på at inddrage dem i egen udviklingsproces. Hele denne proces er ofte med til, at den unge gradvist bliver mere bevidst om, at de har et positivt medansvar for egen videre udvikling og fremtidige liv.