Bestyrelsen i Valhalla 

Mail til bestyrelsen sendes til: 
bestyrelsen@valhallaweb.dk

Mette Rønnov Holm

Mette Rønnov Holm

Bestyrelsesformand

Mette har en BA i Sociologi fra KU, samt en Cand.mag. i Psykologi og Kommunikation fra RUC. Hun har i mange år beskæftiget sig med diagnoser, bl.a. afvigende karaktertræk herunder personligheds-forstyrrelser såsom borderline.

Mette har desuden erfaring inden for angst, PTSD, ADHD, autisme og bipolar lidelse m.fl. Udover dette er Mette uddannet terapeutisk misbrugsbehandler, og har i en del år arbejdet med klienter, i privat bibeskæftigelse. Desuden har hun bred erfaring og kompetencer med efterværn på unge med flere diagnoser samt med bestyrelsesarbejde på anbringelsesområdet.

E-mail: bestyrelsen(@)valhallaweb.dk 

Rasmus Pedersen

Rasmus Pedersen

Næstformand

Rasmus har en hverdag i et leasingselskab hvor han køber, sælger / leaser alle bilmærker efter kundes ønsker. Han udlært tømrer, men efter mange år med savsmuld i lommerne, skiftede han erhverv og har solgt erhvervsbiler i mere end 18 år.

På sin motorcykel, har Rasmus rejst rundt i det meste af verden og har set verden fra alle mulige perspektiver.

Rasmus er meget fokuseret på, at støtte op om, at gøre Valhalla til et botilbud, hvor beboerne kan opnå den bedst mulige livsduelighed ud fra egne ressourcer, og komme ud i verden med den bedst mulige ballast.

Marianne Glaffey

Marianne Glaffey

Bestyrelsesmedlem

Marianne er socialformidler og psykoterapeut (MPF).

Marianne har arbejdet indenfor voksen-og familieområdet bl.a. som faglig leder og souschef i en kommunal bistands-familieafdeling og som leder af Alkoholambulatoriet.

Marianne har haft selvstændig praksis siden 1996 og arbejder bl.a. som konsulent og supervisor for Kommuner indenfor børne, unge-og voksenområdet, hvor misbrug og eller psykisk sygdom er en del af problemstillingen.

Jakob Schiøtt

Jakob Schiøtt

Bestyrelsesmedlem

Jeg sidder i bestyrelsen for Valhalla, fordi jeg mener jeg kan medvirke til at gøre en forskel. Det skal give mening for mig og det skal give mening for Valhalla.

Jeg er i dag ledelseskonsulent med egen virksomhed (Schiøtt Management). Har tidligere været adm. Direktør i en fond der drev Sociale tilbud. Forud for det selvstændig med et mediehus og konsulentforretning. Oprindelig uddannet i bank og har den første del af mit arbejdsliv arbejdet i dette, som rådgiver mm.

Jeg bringer dermed en solid økonomisk baggrund til bestyrelsen, har et stort ledelsesmæssigt erfaringsgrundlag og en del år i branchen. Jeg sidder i en række bestyrelser bl.a. i det sociale felt, herunder LOS, som er brancheforeningens bestyrelse